Nem igaz: két fővel gyarapodott a magyar miniszteri biztosok száma

politika
2017 március 03., 18:39
comments 68

A pénteki Hivatalos Értesítőből tudni, hogy 

újabb két miniszteri biztosa lett az országnak.

Most Szijjártó Péter külügyminiszter nevezte ki

  • Varju Krisztina Dórát Magyarország 2017–2018. évi V4 elnökségének lebonyolításáért felelős,
  • illetve Joó Istvánt a vízdiplomáciáért, vízipari exportért és a Duna Régió Stratégiáért felelős miniszteri biztossá.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
photo_camera MTI Fotó: Bruzák Noémi

A tízmillió miniszteri biztos országának dobogója változatlan: 

  • 3. dr. Holló József, a kegyeleti diplomáciáért, a hadisírgondozásért, a hősi temetési hely feletti rendelkezési- és hozzájárulási joghoz, valamint a jubileumi centenáriumi katonai emlékmegőrzéshez kapcsolódó feladatokért felelős miniszteri biztos.
  • 2. Kárteszi Nándor, a 2017. évi Asztanai Szakvilágkiállítással (EXPO) kapcsolatos feladatok végrehajtásáért és koordinációjáért felelős miniszteri biztos
  • 1. Visy Zsolt, a római birodalom határai - A dunai limes magyarországi szakasza” világörökségi várományos helyszín Világörökség Jegyzékébe történő jelölésével, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palota bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.