Az MTI szerint nagy sikerrel zárult Leslie Mandoki turnéja

2017 március 7., kedd 9:22
83

Ez azért nagyon jó hír, mert a kormány februárban 227 millió forintot szavazott meg arra, hogy ebből a nagy sikerrel zárult turnéból filmet forgassanak. 

Orbán Viktor és Mándoki László (Leslie Mandoki) a Várkert Bazárban - Fotó: MTI /Koszticsák Szilárd Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A turnét Leslie Mandoki 1956 hősei és az 1989-es magyarországi határnyitás emlékére szervezte meg. Kedd hajnalban a Konzerthausban a közmédiának azt mondta, a pesti srácok álma a szabadság volt, amely 1989-ben valósult meg, amikor Magyarország a határnyitással kiütötte az első követ a berlini falból.

 A Wings Of Freedom (A szabadság szárnyai) című turné Párizs és London után érkezett Berlinbe. A magyar kormány februári döntése alapján Mándokiék 227 millió forintos támogatást kapnak arra, hogy megörökítsék a szabadságharc emlékéve alkalmából adott berlini, londoni és párizsi koncerteket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt