Az MTI szerint nagy sikerrel zárult Leslie Mandoki turnéja

ZENE
2017 március 07., 09:22

Ez azért nagyon jó hír, mert a kormány februárban 227 millió forintot szavazott meg arra, hogy ebből a nagy sikerrel zárult turnéból filmet forgassanak. 

Orbán Viktor miniszterelnök (b), Alexander Dobrindt német közlekedési miniszter (k) és Mándoki László (Leslie Mandoki) Németországban élő magyar producer-zenész (j) a koncertje előtt a budapesti Várkert Bazárban 2015. augusztus 21-én
photo_camera Orbán Viktor és Mándoki László (Leslie Mandoki) a Várkert Bazárban - Fotó: MTI /Koszticsák Szilárd

A turnét Leslie Mandoki 1956 hősei és az 1989-es magyarországi határnyitás emlékére szervezte meg. Kedd hajnalban a Konzerthausban a közmédiának azt mondta, a pesti srácok álma a szabadság volt, amely 1989-ben valósult meg, amikor Magyarország a határnyitással kiütötte az első követ a berlini falból.

 A Wings Of Freedom (A szabadság szárnyai) című turné Párizs és London után érkezett Berlinbe. A magyar kormány februári döntése alapján Mándokiék 227 millió forintos támogatást kapnak arra, hogy megörökítsék a szabadságharc emlékéve alkalmából adott berlini, londoni és párizsi koncerteket.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.