Nem valami jó a GDP

gazdaság
2017 március 07., 09:07

A bruttó hazai termék volumene 2016 IV. negyedévében 1,6 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit – jelentette be a KSH.

A szezonálisan és naptárhatással kiigazított és kiegyensúlyozott adatok szerint a gazdaság teljesítménye az előző év azonos negyedévéhez mérten 1,5, az előző negyedévhez viszonyítva 0,4 százalékkal nőtt. 2016-ban a GDP 2,0 százalékkal emelkedett, tehát ezt nem módosították felfelé.

A tavalyi az utóbbi 4 év leggyengébb gazdasági növekedését hozta, az EU-s források ideiglenes elapadása miatt brutálisan bezuhantak a beruházások. Nem csoda, hogy Orbán sem nevezné jónak a gazdaság helyzetét(via Portfolio)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.