Mészáros Lőrinc befalt még egy ötcsillagos szállodát

2017 március 8., szerda 13:06
258

Szinte követhetetlen már, hogy hol tart a felcsúti milliárdos gyarapodása. A Heti Válasz most készített egy pillanatfelvételt, eszerint Mészáros Lőrinc birodalma másfél éve 28 egységből állt, most már viszont 104 cégben van meghatározó részesedése. Miután hetilapról van szó, a pár napos átfutás miatt nem biztos, hogy még mindig pontos ez a szám, hiszen jó pár óra eltelt a cikk leadása óta.

A Heti Válasz szerint Mészáros Lőrinc cégimpériuma az utóbbi négy hónapban gyarapodott papíron is különösen látványosan, ekkor vette a nevére a portfólió több mint felét. 

Mészáros Lőrinc azzal, hogy hivatalosan is beszállt a Konzum Nyrt.-be, már a teljes Hunguest-hotelláncot ellenőrzi. De nemcsak így lett két tucat szálloda tulajdonosa. Az Orbán Viktorral baráti viszonyt ápoló polgármester családi vállalkozása, a Mészáros Gasztro Kft. nemrég megvette a Témadesign Kft.-t. A cégé Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos létesítménye, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa.

Mészáros Lőrincé lett ez az ötcsillagos szálloda is. Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt