Mészáros Lőrinc befalt még egy ötcsillagos szállodát

gazdaság
2017 március 08., 13:06
comments 258

Szinte követhetetlen már, hogy hol tart a felcsúti milliárdos gyarapodása. A Heti Válasz most készített egy pillanatfelvételt, eszerint Mészáros Lőrinc birodalma másfél éve 28 egységből állt, most már viszont 104 cégben van meghatározó részesedése. Miután hetilapról van szó, a pár napos átfutás miatt nem biztos, hogy még mindig pontos ez a szám, hiszen jó pár óra eltelt a cikk leadása óta.

A Heti Válasz szerint Mészáros Lőrinc cégimpériuma az utóbbi négy hónapban gyarapodott papíron is különösen látványosan, ekkor vette a nevére a portfólió több mint felét. 

Mészáros Lőrinc azzal, hogy hivatalosan is beszállt a Konzum Nyrt.-be, már a teljes Hunguest-hotelláncot ellenőrzi. De nemcsak így lett két tucat szálloda tulajdonosa. Az Orbán Viktorral baráti viszonyt ápoló polgármester családi vállalkozása, a Mészáros Gasztro Kft. nemrég megvette a Témadesign Kft.-t. A cégé Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos létesítménye, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa.

photo_camera Mészáros Lőrincé lett ez az ötcsillagos szálloda is. Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.