Minden luxusalkoholszámlák legluxusabbika LuxusLondon legluxusabb luxusalkoholboltjából

külföld
2017 március 08., 16:28
comments 141

Rendszeresen bukkannak fel az interneten éttermi számlák, amiket sportolók, arab sejkek, orosz oligarchák és társaik agynak hátra éttermeken és szórakozóhelyekben. Az ezeken taláható drága élelmiszertermékeken jókat lehet hüledezni, de úgy tűnik, most minden ép ésszel elképzelhető rekord megdőlt:

link Forrás

A kép Jevgenyij Csicvarkin Instagramjára került ki. Csicsvarkin orosz üzletember, aki miután hazájában mindenféle kétes gazdasági ügyekbe keveredett, Londonban éli az orosz emigránsok aranyéletét, és rendszeresen ostorozza Vlagyimir Putyint és
hazája korrupt viszonyait. Csicsvarkin egyébként így néz ki:

link Forrás

Csicsvarkin a tulajdonosa London elegáns Mayfair negyedében a Hedonism nevű italboltnak, amely a nagyon-nagyon drága alkoholokra specializálódott. Ennek megfelelően a vásárlók is London leggazdagabbjai, a Hedonism legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor a Leicester City futballklub thai tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha előbb elköltött itt 500 000 fontot, majd kirúgta a csapat edzőjét, Claudio Ranierit.

Most valaki ezt a számlát is felülmúlta egy 695 000 fontos, azaz majdnem 250 millió forintos bevásárlásssal. A névtelen vásárló elég nagy rajongója lehet a Macallan viszkiknek, mert a teljes számla ennek a skót cégnek a tételeiből áll.

A legdrágább egy 1938-as évjáratú Macallan Fine & Rare 30 Years Old volt, ami csak önmagában 28 500 fontba, azaz több mint 10 millió forintba került. Ez valóban elég sok, de tekintve hogy egy másik boltban ezt az italt 3500 fonttal drágábban árulják, világosan látszik, hogy a Hedonism rejtélyes vevője nem az a pénzszóró típus.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.