Megvonta a gyümölcstálat és a VIP-parkolót a játékvezetőktől a Fradi

sport
2017 március 09., 20:49
comments 121

A 24.hu birtokába jutott egy MLSZ-levél, ami szerint egy újabb, magasabb szintre ért a bírók és a Ferencváros vitája:

a VIP-parkolóhelyeken megy a huzavona.  

A Fradi Kassai Viktor bíráskodására akadt ki először, a Vasas elleni találkozón három tizenegyest és egy kiállítást ítélt a játékvezetők a zöld-fehérek ellen. Thomas Doll edző elégedetlenségét másfél milliós büntetés és Kubatov fenyegetése követte

Ezután a Ferencváros minden kényelmi szolgáltatást visszavont a Groupama Arénába érkező bíróktól: nem visznek gyümölcstálat az öltözőjükbe, és a parkolóhelyet sem közvetlen a pálya mellett, hanem attól kétszáz méterre jelöltek ki számukra. Ez viszont szembemegy a szövetség hatályos Infrastruktúra Szabályzatával, a Videoton elleni bajnoki és a Honvéd elleni kupameccs után büntetést is kapott a klub. A 24.hu-hoz eljutott MLSZ-levél már arra figyelmezteti Kubatov klubelnököt, hogy 

„…ha ezen hiányosságok jelen tájékoztatás ellenére is ismétlődnek, a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának eljárását fogom kezdeményezni az ügyben, illetve indokolt esetben a pálya használati engedélyének visszavonására is sor kerülhet”.

Tehát mert nem közvetlenül az öltözőnél parkolnak a bírók, akár a Groupama Aréna engedélyét is bevonhatják. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.