100 kilométert és több mint fél évet utazott a magyar gyerekek palackpostája, de célba ért

2017 március 10., péntek 16:01
64

A Piros Kakaó szervezet nyári gyerektáborának lakói (többek között Sz. Marci, B. Boró, Lea, Sisi, Marci, Olivér, Alíz és Fruzsi) PET-palackpostát hagyott az utókorra 2016. augusztus 18-án a Római-partról.

A palackot akár egy cápa is lenyelhette vagy egy fekete lyuk is beszippanthatta volna, de nem így lett. Egy kecskeméti szerelmespár, Niki és Zoli több mint fél évvel később és kb. 100 kilométerre a Római-parttól megtalálták és a benne talált levelet kirakták a hűtőre,

Képek: Piros Kakaó 

és természetesen válaszoltak is rá:

„Kedves Piros Kakaótábor lakói! 2017.03.05-én megtaláltuk az általatok feladott palackpostát a dunaföldvári híd lábánál! Engem Nikinek hìvnak, 28 éves vagyok és épp a párommal voltunk kirándulni mikor rátaláltunk. Nagyon örültünk, amikor megtaláltuk, mert ilyen élményben még nem volt részünk. Legyen szép napotok, és ha megint arra jártok, küldjetek bátran megint egy palackpostát, hátha valaki olyan szerencsés lesz, mint mi és megtalálja. Üdvözlettel Niki és Zoli, Kecskemétről”

Hogy senki ne kételkedjen a hír valódiságában, Niki és Zoli dokumentálták a megtalálás pillanatát is:

Ahogy a Piros Kakaó Facebook-posztja alatti kommentekből kiderül, Marci nagyon boldog lett a hírtől. (Index

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt