Újabb ATV-s műsorvezető megy át a HírTV-hez

A 24.hu úgy tudja, Péterfi Judit, az ATV januárban megszűnt Magánszféra című műsorának műsorvezetője Kálmán Olgához hasonlóan átmegy HírTV-hez. 

A lap információja szerint Péterfi Judit a HírTV megújuló, Riasztás című bűnügyi magazinműsorát vezeti majd. 

A Riasztás eddigi stábja nemrég átent Mészáros Lőrinc által felvásárolt Echo TV-hez a műsort vezető Kisléghi-Nagy Rudolffal együtt, ezért kerestek új műsorvezetőt. A HírTV vezérigazgató-helyettese csak annyit erősített meg a 24.hu-nak, dolgoznak a Riasztás folytatásán, egyelőre a műsor előkészítése zajlik, folynak a tárgyalások a stábtagokkal.

Péterfi Judit műsora, a Magánszféra részei a Youtube-on is fent vanak. A Magánszféra politikusok mindennapjairól szólt, és szerepelt benne Vona Gábor, Botka László és Gyurcsány Ferenc is. 

A műsor januárban megszűnt, az ATV sajtósa azt állítja, azért mert Péterfi "anyagi elvárásait nem sikerült egyeztetni a csatorna elképzeléseivel". Péterfi szerint viszont azért, mert az ATV vezetése nem fogadta el a műsor folytatására vonatkozó javaslatát. 

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.