A másik Mészáros-céget is felfüggesztették a tőzsdén

gazdaság
2017 március 13., 07:39
comments 89

Újabb csavar van a február vége óta az egész pesti tőzsdét lázban tartó Mészáros-sztoriban (amiről itt és itt írtunk részletesebben). Miután múlt héten az Opimus Nyrt.-t, úgy ma reggel a Konzum Nyrt.-t is felfüggesztették, így nem lehet az utóbbi hetekben őrült árfolyammozgásokat mutató papírokkal kereskedni.

Mindkét részvény felfüggesztésének oka, hogy a cég "olyan bejelentésről kíván tájékoztatást közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja".

Az Opimus esetében nem tudni, mikor lesz a bejelentés, de várhatóan a napokban, míg a Konzumnál a cég közölte, hogy még ma bejelentik, amit be kell.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.