Eperjes Károly elindulhat a szombathelyi színházért Jordán Tamás ellen

színház
2017 március 13., 21:06

A színész/jövendőmondó az ATV-ben azt mondta: ha újra kiírják a pályázatot, nem kizárt, hogy ő is pályázik a szombathelyi színház igazgatói posztjára. Eperjes, aki benne volt az önkormányzat Jordán pályázatát elutasító bírálóbizottságában, azt mondta, a politika nem játszott közre a döntésben, és Dér Andrást megfenyegették, ezért lépett vissza.

link Forrás

A vele szemben ülő Jordán azt mondta, szabályosan pályázott, de a bizottság törvénytelenséget követett el, ettől függetlenül újra pályázik – írja az ATV.

Az elutasító döntés miatt két hete tüntetést is tartottak.

Na az lesz csak a nagy színház, ha Eperjes tényleg bedobja magát. Lásd:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.