Nem lepődsz meg, nem sírsz, nem döbbensz meg, csak üveges tekintettel fogadod, hogy még 8 milliárddal drágább lesz a vizes világbajnokság

sport
2017 március 13., 14:42
comments 170

Előrébb kellene hozni gyorsan a vizes világbajnokságot, mert lassan elfogy az ország pénze, olyan tempóban nőnek a vébé költségei. 

Március 11-én jelent meg az EU-s közbeszerzési értesítőben három eredményhirdetés is. 

  • 3,8 milliárd forint a nyitó és záró ünnepséggel kapcsolatos művészeti és technikai lebonyolítási feladatok ellátása. Két győztes: az állami tulajdonú Müpa Nonprofit Kft. és a francia ECA2.
  • 1 milliárd biztonsági szolgáltatásokra. Győztes a Fidesz kedvenc biztonsági cége: a Valton-Sec Kft.
  • 3 milliárd a Hajós Alfréd és Széchy uszdoa felújítására. Kivitelező Épkar Zrt. 

Hogy mennyi lesz a vége, azzal majd a világbajnokság után számolnak el. Százmilliárd forint felett lesz, az biztos. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.