A Strabag meglátta a sportértéket Mészáros Lőrinc csapatában

gazdaság
2017 március 14., 15:31
comments 51

Mészáros Lőrinc már egy éve benne van az eszéki focicsapatban, az NK Osijekben, és ezalatt bele is tolt egy csomó pénzt a klubba. Hozott egy csomó, a magyar építőipari közbeszerzésekből havi szinten milliárdokat talicskázó céget is támogatóként: a saját Mészáros és Mészárosán kívül a szintén az ő érdekeltségi körébe sorolt Duna Aszfalt-Magyar építő csoportot és a Tiborcz István üzlettársa, Paár Attila tulajdonában tartozó West Hungária Baut.

Ami új, hogy most már ott van főtámogatóként egy régi ismerős, az osztrák Strabag is, írja az Mfor.hu:

Az egy évtizede a fél régiót (csak Magyarországot nem) végigkorrumpáló osztrák cég az év végéig kétmillió kunával támogatja Mészáros Lőrinc horvát csapatát.

Az Mfor forrásai szerint nem teljesen véletlen a Strabag megjelenése: új stadion építésében is szerepet kaphat majd a társaság.

A Heti Válasz már korábban megírta, hogy a Strabag kiemelt támogatója lett a felcsúti PFLA-nak és a Videotonnak is. (Mfor, Heti Válasz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.