A Strabag meglátta a sportértéket Mészáros Lőrinc csapatában

2017 március 14., kedd 15:31
52

Mészáros Lőrinc már egy éve benne van az eszéki focicsapatban, az NK Osijekben, és ezalatt bele is tolt egy csomó pénzt a klubba. Hozott egy csomó, a magyar építőipari közbeszerzésekből havi szinten milliárdokat talicskázó céget is támogatóként: a saját Mészáros és Mészárosán kívül a szintén az ő érdekeltségi körébe sorolt Duna Aszfalt-Magyar építő csoportot és a Tiborcz István üzlettársa, Paár Attila tulajdonában tartozó West Hungária Baut.

Ami új, hogy most már ott van főtámogatóként egy régi ismerős, az osztrák Strabag is, írja az Mfor.hu:

Az egy évtizede a fél régiót (csak Magyarországot nem) végigkorrumpáló osztrák cég az év végéig kétmillió kunával támogatja Mészáros Lőrinc horvát csapatát.

Az Mfor forrásai szerint nem teljesen véletlen a Strabag megjelenése: új stadion építésében is szerepet kaphat majd a társaság.

A Heti Válasz már korábban megírta, hogy a Strabag kiemelt támogatója lett a felcsúti PFLA-nak és a Videotonnak is. (Mfor, Heti Válasz)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt