60 millióért népszerűsíti az úszó vb-t Hosszú Katinka

2017 március 17., péntek 8:49
334
Michael Kappeler/dpa Fotó: MICHAEL KAPPELER

A Bors értesülései szerint nagyjából 60 millió forintot kap azért Hosszú Katinka, hogy a nyári budapesti vizes vb reklámarca legyen. Tóth Fanni, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő sajtófelelőse szerint Hosszú azért vállalta el, hogy szerepeljen a plakátokon, mert végre nem Gyárfás Tamás a szövetség elnöke, de a bulvárlap úgy tudja, ennél azért többről van szó, és az új vezetés mélyen a zsebébe nyúlt.

"Katinka problémája kifejezetten a volt elnök személyéhez kötődött, hiába szerette volna támogatni a vébét, nem tehette. Most, hogy sportolóközpontúbb lett a MÚSZ vezetése, Katinka örömmel adja arcát az eseményhez" – nyilatkozta Tóth. A Bors úgy tudja, hasonló apanázsban reménykedhet Hosszú edzője és férje, Shane Tusup is, aki menedzseri teendőket is ellát az úszónő mellett. 

Hosszú januárban széttépett egy 12 milliós szerződést, azok után, hogy a Gyárfás vezette szövetség azt akarta elérni a Hosszú-csapatnál, hogy ingyen népszerűsítse a rendezvényt. Akkor az úszónő úgy nyilatkozott, hogy elsősorban a nem megfelelő munkakörülmények miatt nem volt hajlandó együttműködni az azóta lemondott elnökkel. Az új vezetés nagyon lelkesen támogatja most Hosszúékat; a vb után például az ő úszóiskolájuk költözhet be a tornára felépített Duna Arénába. (Bors)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt