Utazzon az 1960-as évekbe a Tényekkel, ahol Orbán Viktor miniszterelnök irodájába látogató vidám gyerekekről tudósítanak

media
2017 március 17., 18:11
comments 256

Másfél percben számolt be a Tv2 híradója arról, hogy egy Parlamentbe látogató osztály bemehetett Orbán irodájába, ahol a gyerekek találkoztak is a miniszterelnökkel. 

A Tények tudósítását Gönczi Gábor vezette fel kellő lelkesedéssel. 

link Forrás

Majd kiderült, hogy a jó tanuló osztály egyik tagjának szülei kérték a miniszterelnöki iroda megtekintését, hiszen az el van zárva a látogatók elől. 

link Forrás

De a diákokat nem csak egy üres iroda, hanem Orbán is várta a Parlamentben. Méghozzá ajándék Toldi könyvvel, mert kisgyerekként az volt a miniszterelnök kedvence. 

link Forrás

És a gyerekeknek a miniszterelnök elárulta, hogy

mindig is arra készült, hogy olyan legyen mint Toldi Miklós. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.