Mániákus tolvaj lehet az elhunyt tárcáját ellopó orvos

bűnügy
2017 március 19., 13:28
comments 87

A Blikk információi szerint nem feltétlenül az értékekre ment, hanem önmagáért a lopásért vett el tárgyakat az az orvos, aki most azon bukott, hogy elvitte egy halott pénztárcáját.

Az orvost péntek éjjel hívták ki egy ferencvárosi lakásba, ahol egy idős nő halálát kellett megállapítania. Távozáskor elvitte a nő pénztárcáját is. Ezt észrevette a sofőrje, aki ezt jelentette a főnöküknek, és végül az orvost a kollégái jelentették fel a rendőrségen. Ott azt vallotta, hogy nem tudta, hogy pénz van a tárcában, és azt csak névjegykártya-tartónak akarta használni.

A Blikknek nyilatkozott az orvos egy volt kollégája, aki szerint több munkahelyéről is azért kellett távoznia, mert meglopta a munkatársait. Nem az értékekre, hanem a mennyiségre ment: vitt ételes dobozokat és kukára kitett holmikat is. 

Az orvos szerződéses alvállalkozóként ügyelt egészségügyi vállalkozásnál is, de állítólag most mindenütt felmondtak neki. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.