Mániákus tolvaj lehet az elhunyt tárcáját ellopó orvos

A Blikk információi szerint nem feltétlenül az értékekre ment, hanem önmagáért a lopásért vett el tárgyakat az az orvos, aki most azon bukott, hogy elvitte egy halott pénztárcáját.

Az orvost péntek éjjel hívták ki egy ferencvárosi lakásba, ahol egy idős nő halálát kellett megállapítania. Távozáskor elvitte a nő pénztárcáját is. Ezt észrevette a sofőrje, aki ezt jelentette a főnöküknek, és végül az orvost a kollégái jelentették fel a rendőrségen. Ott azt vallotta, hogy nem tudta, hogy pénz van a tárcában, és azt csak névjegykártya-tartónak akarta használni.

A Blikknek nyilatkozott az orvos egy volt kollégája, aki szerint több munkahelyéről is azért kellett távoznia, mert meglopta a munkatársait. Nem az értékekre, hanem a mennyiségre ment: vitt ételes dobozokat és kukára kitett holmikat is. 

Az orvos szerződéses alvállalkozóként ügyelt egészségügyi vállalkozásnál is, de állítólag most mindenütt felmondtak neki. (Blikk)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.