Szombathely ideiglenesen meghosszabbítja Jordán Tamást

kultúra
2017 március 24., 09:38
comments 140

Úgy tűnik, hogy elfogadja Szombathely fideszes vezetése azt a kompromisszumos megoldást, amit Jordán Tamás maga javasolt a Weöres Sándor Színház ügyében.

A színházat megalapító Jordán igazgatói mandátuma lejárt, és végül csak ő adott be pályázatot a folytatásra. A várost vezető politikusok azonban nem akarták neki adni a színházat, ezért érvénytelenítették a pályázatot. Nagyon sok színész és rendező tiltakozott, tüntetés is volt a városban Jordán mellett.

Jordán Tamás
photo_camera Jordán Tamás

A városi közgyűlés elé most egy olyan javaslat került, ami alapján Jordán igazgatói posztját 2018 szeptemberéig meghosszabbítják, és közben új pályázatot is kiírnak a tisztségre.

Jordán Tamás ezt azért javasolta, hogy a következő évad egyáltalán elindulhasson. Bejelentette azt is, hogy ismét indulni fog a pályázaton.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.