3-0-ra simán legyőzte Portugália a magyar válogatottat

futball
2017 március 25., 20:42
comments 370

Ezzel a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőjén a csoportban előttünk lévő Svájc és az Európa-bajnok Portugália mögött vagyunk, és még messzebb van a második, pótselejtezőt érő hely.

Cristiano Ronaldo gólöröme (Fotó: Patricia De Melo Moreira / AFP)
photo_camera Cristiano Ronaldo gólöröme (Fotó: Patricia De Melo Moreira / AFP)

Ugyan a sokat buzizott Cristiano Ronaldo két gólt is lőtt, egy pillanatig sem voltunk jobbak, viszont összeszedtünk 3 sárga lapot, azért vigasztaljon, hogy Belgiumtól egy góllal többet kaptunk, így nem ez a Storck-korszak legnagyobb veresége. Réadásul a miniszterelnök úrnak sem kellett a helyszínen végigszenvednie a mérkőzést. (Csak Becsó Zsoltnak.)

A magyar válogatott a mostani vereséggel továbbra is nyeretlen Portugália ellen, 4 döntetlen mellett ez volt a 8. vereség, ráadásul sorozatban a harmadik 3-0-s végeredmény Portugáliában, ahol 1956 óta gólt sem szereztünk.

A magyar válogatott legközelebb június 5-én Oroszországot fogadja barátságos mérkőzésen, majd négy nappal később Andorra vendége lesz a vb-selejtezőn – írja az MTI.

A csoport állása:

  1. Svájc 15 pont
  2. Portugália 12 pont
  3. Magyarország 7 pont
  4. Feröer-szigetek 5 pont
  5. Lettország 3 pont
  6. Andorra 1 pont

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.