„Cristiano homoszexuál!”, „Utálunk, szar Románia!” – énekelték a magyar szurkolók Lisszabonban

futball
2017 március 25., 18:17
comments 630

Folytatódik a foci-Eb-n magunkba szívott lendület, ezúttal buzizással és románozással leptük meg a portugálokat. Az alábbi videó a magyar szurkolókról ma készült a Portugália–Magyarország vb-selejtező előtt Lisszabonban. 3:45-től indul be a „Cristiano homoszexuál!” éneklése, 4:40-től pedig az „Utálunk szar Románia!” című dal jön.

link Forrás

Itt egy másik videó, amin az eksztázisban lévő férfiak szintén a portugál focistát buzizzák:

link Forrás

Frissítés: az MTI beszámolója szerint a kb. 1500 vendégszurkoló együtt indult a lisszaboni Fény Stadionjáb. Mint írják, „a magyar drukkerek békésen gyülekeztek helyi idő szerint 16 órától, majd 17 óra után néhány perccel egy kifeszített Magyarország feliratú drapéria mögött indultak a Benfica arénájába, amely mintegy három kilométerre volt a kiindulási ponttól. A magyarok néhány pirotechnikai eszközt is begyújtottak, illetve Lengyelországot is éltették a vonulás során.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.