Fegyverrel raboltak ki egy Cartier ékszerboltot Monacóban

külföld
2017 március 26., 05:19

Fegyveresek kiraboltak egy Cartier ékszerboltot szombaton a Monacói Hercegségben, az egyik tettest őrizetbe vették - közölték a helyi hatóságok.

A rendőrség tájékoztatása szerint három férfi legalább egy fegyverrel behatolt a híres kaszinó közelében lévő ékszerboltba. A rablást követően a tettesek elmenekültek, autójukat, amellyel elhagyták a helyszínt, felgyújtották.

Az egyik tettest a hercegség határait azonnal lezáró rendőrség őrizetbe vette. Két társa azonban elmenekült.

Egyelőre nem tudni, hogy az elkövetők mit és milyen értékben raboltak. A rendőrség közlése szerint lövések nem dördültek el az akcióban, senki sem sebesült meg, túszokat sem ejtettek. Az ékszerbolt alkalmazottainak pszichológus segít feldolgozni a történteket. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.