Indul az újabb nemzeti konzultáció

politika
2017 március 26., 07:24

Indul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy „meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést” - jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba.

Az államtitkár azt mondta: azért kérik a magyarok támogatását, hogy hazai kézben lehessen tartani az adók, a bérek, és a rezsi szabályozását. Brüsszel több területen is jogköröket akar elvonni a tagállamoktól, ezért Brüsszelt ebben meg kell állítani.

A kormány ahhoz is ragaszkodik, hogy nagyobb legyen az átláthatóság a külföldről pénzelt aktivistacsoportok esetében.

Ez a nemzeti konzultáció lesz az, amiben az Orbán évértékelőjében említett témák mentén konzultálnának az emberekkel, amik lényegében a következők lennének:

  • Ugye, milyen gonosz Soros György?
  • Ugye, milyen gonosz Brüsszel?
  • Egyesek szerint a rezsi legyen alacsony, mások viszont elveszejtenék az országot. Ön szerint tömeges migráció?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.