Németh Szilárd szerint azért nagy Magyarországon a korrupció, mert még mindig nagyon sok a kommunista

2017 március 26., vasárnap 6:59
337

Németh Szilárd szépen lassan a Fidesz legfelkészültebb nyilatkozója lesz, hiszen ráérzett a nagy titokra: mindegy mit mond az ember, és hogy annak van-e bármi értelme, csak kellő magabiztossággal kell mondani. Néhány napja a 168 Órának adott interjúban például így szerelte le az övével nem egyező véleményt:

„Hablaty, hamuka, duma, hazugság. Mondjam még másképp?”

A rezsibiztos a hétvégére sem esett ki a formából, pénteken este például Szombathelyen, 20 nyugdíjas előtt nyomta a hablatyot és a hamukát. Beszédének eredeti témája a rezsicsökkentés, és annak megvédése volt, de mivel minden mindennel összefügg, ebből a témából is le lehetett vezetni, hogy

  • Brüsszelt meg kell állítani,
  • a Fidesz iszonyat király dolog,
  • annyira király, hogy Magyarország ellenfelei már csak hátulról mernek támadni,
  • ezért ---> Soros György (ha értik, hogy mondom),
  • és egyébként az LMP-s Szél Bernadett és az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó is a háttéremberek szócsövei,
  • a liberálisokkal nem szabad beszélgetni sem, mert belefojtják az emberekbe az észérveket, sőt ha kell, a nemváltásig is elmennek,
  • Majtényi = Soros = civilek, akik álcivilek.

A beszélgetés végén egy hallgató arról kérdezte Némethet, hogy lehet, hogy mindent ilyen jól kezel a Fidesz, de mégis az európai korrupciós listák végén vagyunk. Erre a rezsibiztos szintén remek választ adott:

Azért, mert még mindig nagyon sok a kommunista az államigazgatásban, az egyetemeken még mindig ugyanazok tanítanak, akik 20-30 éve, és a bíróságok is részrehajlóak.

(Nyugat)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt