Németh Szilárd szerint azért nagy Magyarországon a korrupció, mert még mindig nagyon sok a kommunista

hablaty
2017 március 26., 06:59
comments 336

Németh Szilárd szépen lassan a Fidesz legfelkészültebb nyilatkozója lesz, hiszen ráérzett a nagy titokra: mindegy mit mond az ember, és hogy annak van-e bármi értelme, csak kellő magabiztossággal kell mondani. Néhány napja a 168 Órának adott interjúban például így szerelte le az övével nem egyező véleményt:

„Hablaty, hamuka, duma, hazugság. Mondjam még másképp?”

A rezsibiztos a hétvégére sem esett ki a formából, pénteken este például Szombathelyen, 20 nyugdíjas előtt nyomta a hablatyot és a hamukát. Beszédének eredeti témája a rezsicsökkentés, és annak megvédése volt, de mivel minden mindennel összefügg, ebből a témából is le lehetett vezetni, hogy

  • Brüsszelt meg kell állítani,
  • a Fidesz iszonyat király dolog,
  • annyira király, hogy Magyarország ellenfelei már csak hátulról mernek támadni,
  • ezért ---> Soros György (ha értik, hogy mondom),
  • és egyébként az LMP-s Szél Bernadett és az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó is a háttéremberek szócsövei,
  • a liberálisokkal nem szabad beszélgetni sem, mert belefojtják az emberekbe az észérveket, sőt ha kell, a nemváltásig is elmennek,
  • Majtényi = Soros = civilek, akik álcivilek.

A beszélgetés végén egy hallgató arról kérdezte Némethet, hogy lehet, hogy mindent ilyen jól kezel a Fidesz, de mégis az európai korrupciós listák végén vagyunk. Erre a rezsibiztos szintén remek választ adott:

Azért, mert még mindig nagyon sok a kommunista az államigazgatásban, az egyetemeken még mindig ugyanazok tanítanak, akik 20-30 éve, és a bíróságok is részrehajlóak.

(Nyugat)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.