Összeverekedtek a trumpisták az ellentrumpistákkal egy kaliforniai tüntetésen

külföld
2017 március 26., 06:08
comments 277

Verekedés tört ki Dél-Kaliforniában, mikor egy nagyjából 2000 fős, Donald Trump melletti felvonulást próbált megakadályozni 30 ellentüntető. Ők azt mondták, hogy „emberi fallal” akarták a menet útját állni, de ennél többről volt szó: a helyi rendőrség szerint paprikasprét is fújtak a felvonulókra.

A felvonulók közül néhányan rátámadtak az egyik paprikaspré-fújkálóra, és megverték.

Két ember sérült meg az összecsapásban, de őket sem kellett kórházba vinni. Összesen 4 embert vettek őrizetbe, 3 paprikasprét fújt, a negyedik verekedett. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.