Több mint 3 milliót gyűjtött össze az Auróra a nyomorgó Szilágyi Istvánnak

ZENE
2017 március 26., 13:33
comments 136

Miután több tucat cikk jelent meg arról, hogy a Lópici Gáspárként ismert Szilágyi István nyomorban él családjával, az Auróra zenekar gyűjtést szervezett a 79 éves színésznek, aki egyébként több klippjükben is szerepelt.

link Forrás

A Hammerworld szerint a pólóvásárlási akcióból több mint 3 millió forint jött össze.

Az zenekar közölte, hogy a pólók árából befolyt pénz egy elkülönített számlára kerül. „Erről a számláról fogjuk a szükséges étkeztetési, gondozási, lakhatási költségeket szoros elszámolással utalni, fizetni. Egy támogatói szerződésben rögzítjük, hogy a befolyt összeget milyen formában és mire költjük. Ezzel szeretnénk biztosítani jó előre azt a kontinuitást, amely érezhető változást hoz Pityi bácsi életében és jövőképet ad számára” írják a Facebook-oldalukon. Az erről szóló szerződést pedig egy áprilisi koncertjükön adják át Szilágyi Istvánnak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.