Előbb működne együtt a Kétfarkú Kutya Párt a Szíriuszi Sörpárttal vagy a Ganümédeszi Galaktokolinalista Párttal, mint Juhász Péterrel

POLITIKA
2017 március 28., 16:16

Juhász Péter, az Együtt politikusa arról beszélt az Indexnek, hogy a régi világot szimbolizáló MSZP-vel, DK-val és Liberálisokkal nem működne együtt, viszont közös listát szeretne az LMP-vel, a Párbeszéddel, a Momentummal, sőt a Kétfarkú Kutya Párttal is. Az LMP és a Momentum Mozgalom elutasítóan reagált, csak a Párbeszéd nyitott az együttműködésre.

Megkérdeztük a Kétfarkú Kutya Pártot is, hogy ők elképzelhetőnek tartanak-e választási együttműködést, amire azt válaszolták, hogy:

„Mi csak olyan pártokkal tudunk együttműködni akikkel hasonló a programunk, ilyen jelenleg nincsen Magyarországon, senki nem akar hegyet építeni vagy az örök életet bevezetni. Az univerzumban persze vannak ilyenek, mint például a Szíriuszi Sörpárt vagy a Ganümédeszi Galaktokolinalista Párt, velük elképzelhetőnek tartjuk a jövőbeni együttműködést.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.