Előbb működne együtt a Kétfarkú Kutya Párt a Szíriuszi Sörpárttal vagy a Ganümédeszi Galaktokolinalista Párttal, mint Juhász Péterrel

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Juhász Péter, az Együtt politikusa arról beszélt az Indexnek, hogy a régi világot szimbolizáló MSZP-vel, DK-val és Liberálisokkal nem működne együtt, viszont közös listát szeretne az LMP-vel, a Párbeszéddel, a Momentummal, sőt a Kétfarkú Kutya Párttal is. Az LMP és a Momentum Mozgalom elutasítóan reagált, csak a Párbeszéd nyitott az együttműködésre.

Megkérdeztük a Kétfarkú Kutya Pártot is, hogy ők elképzelhetőnek tartanak-e választási együttműködést, amire azt válaszolták, hogy:

„Mi csak olyan pártokkal tudunk együttműködni akikkel hasonló a programunk, ilyen jelenleg nincsen Magyarországon, senki nem akar hegyet építeni vagy az örök életet bevezetni. Az univerzumban persze vannak ilyenek, mint például a Szíriuszi Sörpárt vagy a Ganümédeszi Galaktokolinalista Párt, velük elképzelhetőnek tartjuk a jövőbeni együttműködést.”

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.