Rács mögé kerül a volt barátnőjét lúggal megcsonkító budai orvos

bűnügy
2017 március 29., 06:56

Elfogadta a Kúria az ügyészség indítványát és kedden az előzetes letartóztatását rendelte el Bene Krisztiánnak, a budai Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatójának,  aki 2013-ban egy injekcióval elkábította volt barátnőjét, majd maró lúgot öntött az asszony nemi szervére - írja a Velvet. 

Az ügyészség indítványára azért volt szükség, mert a férfit március 10-én másodfokon, nem jogerősen 9 évre börtönre ítélték ugyan, de a súlyos büntetés ellenére a szabadon távozhatott a bíróságról. Ezt fellebbezte meg az ügyészség. 

A férfit egyébként már a támadás után is hamar elfogták, de aztán kiengedték, és megpróbálták megszüntetni a nyomozást. Erika panasza nyomán indult csak újra az ügy.  

Az orvosok szerint Erika már sosem élhet normális nemi életet, nem tudni, hogy lehet-e gyereke.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.