Kötelezni kéne a köztisztviselőket a TV2 nézésére, mert elég nagy a baj

media
2017 március 29., 11:56
comments 170

A kereskedelmi tévék számára kiemelt 18-49 éves korosztályban a TV2 közönségaránya 4 százalék volt hétfő este. Ezzel nemcsak az RTL Klub előzte meg, de nagyon (20,9 százalék), hanem a Film+ (6,6) és a Cool (5,5) is több nézőt vonzott. Még az RTL II is csak 0,2 százalékkal maradt el a mindenhol fogható TV2-től - írja a comment:com. 

A TV2 egy ideje inkább a 18-59 éves korcsoportot tartja fontosnak, ebben 6,6 százalékos volt a közönségarányuk, szemben az RTL 19,4 százalékával. 

A kormánypárti Tények még szinte partiban volt az RTL Híradójával (15,7 vs. 16,9), de aztán a Konyhafőnök VIP már nagyon megverte Tilla vetélkedőjét (23,9 vs. 5,3 százalék). És innen már csak gyengébben teljesített a TV2, a sorozataik így mentek: Született szobalányok 4,1 százalék, Indíték 1,6 százalék, Sherlock és Watson 1,3 százalék. Az RTL Klubon ezzel párhuzamosan 20 százalékon ment az Éjjel-nappal Budapesttel és a Barátok közt, aztán a Castle is hozott 17,4 százalékot.

A TV2-t a sorozatai három órájában a Cool, az RTL II, a Film+ és az M+ is megverte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.