Stohl Andrást ülteti be Sebestyén Balázs helyére a Class FM

A közben Andy Vajna rádiójához szerződött Sebestyén Balázs nem túl elégedett a cserével, a Bors szerint a műsorvezető primitív pitiáner bosszút emleget. Úgy érzi, tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Stohl András - Fotó: Botos Tamás / 444

Sebestyén Balázs már akkor tudta, miről van szó, amikor kiderült, hogy Stohl András otthagyja a Vígszínházat, de akkor még nem akarta leleplezni a Class FM mestertervét. Akkor csak annyit mondott: „Miután eljöttünk, nagy erőkkel azon dolgoztak, hogy beültessenek közszereplőket az online adásba, nagyon sok pénzt ajánlva nekik. Kiderítettük, kiket kerestek meg, és valóban őrült pénzekért csábítják-e az A kategóriás hírességeket.” A Bors szerint a színésznek olyan összeget kínáltak, „amiből egy-két év alatt elegáns egzisztenciát lehet felépíteni”.

Az új munkával kapcsolatban a lap megkereste Stohl Andrást is, aki csak annyit mondott: „ezt a információt sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom”.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;