Stohl Andrást ülteti be Sebestyén Balázs helyére a Class FM

Média
2017 március 30., 05:31

A közben Andy Vajna rádiójához szerződött Sebestyén Balázs nem túl elégedett a cserével, a Bors szerint a műsorvezető primitív pitiáner bosszút emleget. Úgy érzi, tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Stohl András - Fotó: Botos Tamás / 444
photo_camera Stohl András - Fotó: Botos Tamás / 444

Sebestyén Balázs már akkor tudta, miről van szó, amikor kiderült, hogy Stohl András otthagyja a Vígszínházat, de akkor még nem akarta leleplezni a Class FM mestertervét. Akkor csak annyit mondott: „Miután eljöttünk, nagy erőkkel azon dolgoztak, hogy beültessenek közszereplőket az online adásba, nagyon sok pénzt ajánlva nekik. Kiderítettük, kiket kerestek meg, és valóban őrült pénzekért csábítják-e az A kategóriás hírességeket.” A Bors szerint a színésznek olyan összeget kínáltak, „amiből egy-két év alatt elegáns egzisztenciát lehet felépíteni”.

Az új munkával kapcsolatban a lap megkereste Stohl Andrást is, aki csak annyit mondott: „ezt a információt sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.