Stohl Andrást ülteti be Sebestyén Balázs helyére a Class FM

2017 március 30., csütörtök 5:31
186

A közben Andy Vajna rádiójához szerződött Sebestyén Balázs nem túl elégedett a cserével, a Bors szerint a műsorvezető primitív pitiáner bosszút emleget. Úgy érzi, tulajdonos elégtételt akart venni a színész szerződtetésével.

Stohl András - Fotó: Botos Tamás / 444

Sebestyén Balázs már akkor tudta, miről van szó, amikor kiderült, hogy Stohl András otthagyja a Vígszínházat, de akkor még nem akarta leleplezni a Class FM mestertervét. Akkor csak annyit mondott: „Miután eljöttünk, nagy erőkkel azon dolgoztak, hogy beültessenek közszereplőket az online adásba, nagyon sok pénzt ajánlva nekik. Kiderítettük, kiket kerestek meg, és valóban őrült pénzekért csábítják-e az A kategóriás hírességeket.” A Bors szerint a színésznek olyan összeget kínáltak, „amiből egy-két év alatt elegáns egzisztenciát lehet felépíteni”.

Az új munkával kapcsolatban a lap megkereste Stohl Andrást is, aki csak annyit mondott: „ezt a információt sem cáfolni, sem megerősíteni nem fogom”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt