Gönczi Gábor sajnálja, ha Hajós Andrásnak hánynia kell a Tényektől

Média
2017 március 31., 21:01
comments 160
link Forrás

Hajós András még csütörtökön, a tévés újságírók díjátadóján mondta azt a Blikknek, hogy 

„halálosan idegesít, ami a Tényekben történik, hányok tőle”.

Hajós műsora, a Dalfutár (amiért most díjat is kapott) a Super TV2-n fut, de a műsorvezető hangsúlyozta, hogy ő nem tartozik a TV2-höz, ő nem szerződéses TV2-es arc. Ezért meg akarja különböztetni magát, független akar lenni, és a Dalfutárt akkor folytatja, amikor majd mindenki érti, hogy ez nem a csatornáról, hanem csak a műsorról szól. Hozzátette, hogy a Dalfutárt nem akarja másik csatornához vinni, de szeretné, ha lecsillapodnának a kedélyek, mert így sem tudja azt mondani, hogy neki semmi köze ahhoz, ami a Tényekben zajlik.

Forrás: tenyek.hu
photo_camera Gönczi Gábor - Forrás: tenyek.hu

A beszólásra Gönczi Gábor a Facebookon reagált. Arról sajnos a Tények műsorvezetője nem írt, szerinte miért lenne rendben, ami a Tényekben híradó címén történik, inkább azzal érvelt, hogy nem szép dolog beszólni a kollégáknak, neki például ilyen az elmúlt 20 éveben soha nem jutott eszébe:

Igazából sajnálom Hajós Andrást, mert az ő tehetségével és sikereivel lehetne boldog ember is. Én a helyében megköszöntem volna a Tv2-nek, hogy hitt az ötletében, és pénzt, lehetőséget adott rá, hogy azt valóra váltsa. Ehelyett ő most egy interjúban »lehányja« (ez az ő szava) azt a tévét, amelyen az ő műsora is futott, benne sok kollégáját, talán barátait is, akik viszont szeretnek ide tartozni és szeretik a munkájukat. Én 20 éve készítek napi hírműsort, és még soha nem jutott eszembe becsmérelni senkit. Nemhogy a csapat-, még a versenytársaimat sem, merthogy általuk leszünk mi is jobbak, a tisztelet pedig mindenkinek kijár, aki becsülettel dolgozik. Hajós nemcsak a TV2-t szólta le, de ezzel együtt többszáz ember munkáját, és azt a 7-800 EZER embert is, aki minden nap megnézi és szereti azt a műsort, amelyet készítünk. A Tények az elmúlt két hétben többször is a legnézettebb hírműsor volt az országban. És egy utolsó gondolat. Vannak emberek, akik elvből nem ülnek be egy drága étterembe. És vannak olyanok, akik beülnek, majd miután végig ették az öt fogást, az utolsóba beleköpnek egyet, és visszaküldik, hogy pocsék az étel. Aztán fizetés nélkül távoznak és szidják a drága éttermeket. Ezek szerint ez utóbbi Hajós András. Nagy kár érte, mert az Emil Rulez k**va jó volt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.