Erdei "Madár" Zsolt a Magyar Ökölvívó Szövetség új elnöke

sport
2017 április 01., 14:53
Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) távozó elnöke és Erdei Zsolt a szervezet új elnöke kezet fog a MÖSZ közgyűlésén 2017. április 1-én. Csötönyi Sándort, aki lemondott tisztségéről, a tagok tiszteletbeli elnöknek választották. Erdei egyedüli jelöltként a 106 szavazásra jogosult tagból a közgyűlésen megjelent 87 tag igenlő szavazatával lett elnök.
photo_camera Csötönyi Sándor és Erdei Zsolt. Fotó: Kovács Attila / MTI

A 67 éves Csötönyi Sándor 1996 óta, 21 éve vezette a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget, februárban jelentette be, hogy lemond az elnökségről a szakág körüli feszült hangulat miatt. 

"Csak Erdei Zsolt javára vagyok hajlandó lemondani az elnöki posztról, mert benne megbízom, és becsületes, tisztességes embernek tartom” - nyilatkozta februárban a sportvezető, aki azért döntött a távozás mellett, mert "széthúzás van a sportágban", és sok emberben csalódott. 

Az MTI tudósítása szerint az április 1-i, szombati közgyűlésen Erdei Zsolt volt az egyetlen jelölt, őt a 106 szavazásra jogosult tag közül 87-en szavazták meg új elnöknek. Csötönyit a tagok tiszteletbeli elnöknek választották. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.