Hajós Gönczinek: Nem én szartam oda, ahonnan eszem, hanem a kormány guggolt a mi asztalunkra

Média
2017 április 01., 10:35

Hajós András a Facebookon reagált Gönczi Gábor válaszára a TV2 undorítóságának tárgykörében. Az előzményekről azt kell tudni, hogy a zenész-műsorvezető Hajós azt mondta a Blikknek, hogy hánynia kell a Tényektől, mire Gönczi visszakommentelt neki, miszerint Hajós olyan, mint azok, „akik beülnek egy drága étterembe, majd miután végig ették az öt fogást, az utolsóba beleköpnek egyet, és visszaküldik, hogy pocsék az étel. Aztán fizetés nélkül távoznak és szidják a drága éttermeket.”

Erre reagált most Hajós egy Facebook-posztban. Azt írja, 

ha egy kormány a középső ujját a torkomba dugja, akkor hányok. És ezt el is mondom, ha rákérdeznek. És ezel nem én sz@tam oda, ahonnan eszem, hanem mások guggoltak a mi asztalunkra. Ennek semmi máshoz nincs köze. Ettől még lehet, hogy fogok a TV2-nél dolgozni, ha hívnak.

Hajós hangsúlyozza, Gönczi munkája közügy, különösen azért, mert állami pénzből kitömött adónál dolgozik egy hírműsorban.

Nektek sem szabad viszont hüledezni, amikor ez a más véleményen lévő állampolgártársaitokból visszatetszést vált ki. Ez így működik. Különösen, ha egy kormány – amelynek értelmezésem szerint nincs saját pénze, hisz csak az adófizetők pénzével rendelkezik, vagy hatalmi pozícióból piaci szereplőket kényszeríthet “önkéntes” támogatásra – kitöm egy tévét, cserébe azért, hogy a hírműsorától a fent felsorolt pontokban lojalitást vásároljon.” – írja, hozzátéve, hogy egyébként senkit nem tart árulónak csak azért, mert a Tényekben vagy a TV2-nél dolgozik.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.