Simicska: „Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”

Simicska Lajos és fia, Simicska Ádám is kiakadt azon, hogy állításuk szerint paparazzik táboroznak a veszprémi házuknál.

A Magyar Nezet Lapkiadó ügyvezetőjeként tevékenykedő Ádám posztolt előbb a Facebookra, amiben apját idézve kibelezéssel fenyegeti meg Győri Tiborékat. (Győri Tibor Simicska Lajossal szakítva, Habony Árpáddal összeállva hozta létre a kiadóként működő Modern Media Groupot. ők adják ki például a Lokált).

Majd a hvg.hu felhívta Simicska Lajost, aki azt mondta, hogy hónapok óta figyelik őket, a paparazzik már el sem mozdulnak a veszprémi házuk elől. A feleségének elege lett az egészből, de amikor megkérdezte tőlük, hogy miben segíthet, csak mosolyogtak, de maradtak. 

Simicska szerint a fia azért Győri Tibornak címezte szavait, mert nem tudják elképzelni, hogy a Habony-médián kívül ki másnak állna érdekében ezt tenni, "Győri pedig együtt mutyizik” Habonnyal.

„Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok” – emelte fel a hangját a hvg szerint Simicska. Azt is mondta, hogy „ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam”.

A Fidesz egykori pénzembere szerint már korábban is kapott fenyegetéseket, de ezek a zaklatások, nyilván a Jobbik Simicska-poszterhelyein megjelenő óriásplakátjainak hatására, intenzívebbek lettek most hétvégén. Arra reagálva, hogy beállt volna a Jobbik mögé, ahogy a kormánypárti sajtó és politikusok mondják, közölte: nincs semmiféle megegyezés közte és Vona pártja között, 

„nem vagyunk összebútorozva, nem állapodtunk meg semmiben”, ám „minden szimpátiám a Jobbiké”.

„Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia” – tette hozzá, alighanem a Fideszre utalva. Szerinte a Jobbiknak van csak esélye arra, hogy megverje a Fideszt 2018-ban.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.