Szijjártó diplomata-útlevelet adott Orbán házi sportújságírójának

POLITIKA
2017 április 05., 08:28
comments 123

Csütörtökön derült ki, hogy a Nemzeti Sport és a FourFourTwo főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Puskas.com tulajdonosa, a Puskás Intézet igazgatója, tehát Orbán Viktor házi sportújságírója, Szöllősi György a magyar futball és a Puskás-ügyek rendkívüli és meghatalmazott nagykövete lesz. Ő erről szerényen csak annyit mondott:

„Ez egyértelműen a felülmúlhatatlan Puskás Ferenc sikere.”

photo_camera Orbán Viktor, Hamit Altintop török futballista és Szöllősi György egy Puskás-lobogó mögött

A 24.hu most azzal folytatta a sztorit, hogy Szöllősi György Szijjártó Péter külügyminiszter jóváhagyásával diplomata-útlevelet kapott. A külügy a Nemzeti Sport főszerkesztőjétől azt kérte, hogy „koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon”, ezért kapott rendkívüli és utazó nagyköveti rangot. A KKM a lapnak azt mondta: juttatás, díjazás vagy más kifizetés nem jár, és Szöllősi nincs foglalkoztatási vagy másfajta jogviszonyban a tárcával. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt