Szijjártó diplomata-útlevelet adott Orbán házi sportújságírójának

POLITIKA
2017 április 05., 08:28
comments 119

Csütörtökön derült ki, hogy a Nemzeti Sport és a FourFourTwo főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Puskas.com tulajdonosa, a Puskás Intézet igazgatója, tehát Orbán Viktor házi sportújságírója, Szöllősi György a magyar futball és a Puskás-ügyek rendkívüli és meghatalmazott nagykövete lesz. Ő erről szerényen csak annyit mondott:

„Ez egyértelműen a felülmúlhatatlan Puskás Ferenc sikere.”

Orbán Viktor, Hamit Altintop török futballista és Szöllősi György egy Puskás-lobogó mögött
photo_camera Orbán Viktor, Hamit Altintop török futballista és Szöllősi György egy Puskás-lobogó mögött

A 24.hu most azzal folytatta a sztorit, hogy Szöllősi György Szijjártó Péter külügyminiszter jóváhagyásával diplomata-útlevelet kapott. A külügy a Nemzeti Sport főszerkesztőjétől azt kérte, hogy „koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon”, ezért kapott rendkívüli és utazó nagyköveti rangot. A KKM a lapnak azt mondta: juttatás, díjazás vagy más kifizetés nem jár, és Szöllősi nincs foglalkoztatási vagy másfajta jogviszonyban a tárcával. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.