Világszerte egyre többen keresnek rá a Google-ben a CEU-ra

oktatás
2017 április 05., 06:26

A Közép-európai Egyetem tette ki weboldalára a grafikont, ami a Google Trends adatai alapján mutatja meg, hányan kerestek rá az utóbbi időben a CEU kifejezésre. Eszerint az utóbbi napokban, a magyar kormány CEU elleni támadása miatt nagyon megnőtt a keresések száma.

Emellett globálissá is vált az érdeklődés, míg korábban szinte csak Magyarországon volt nagyobb számú ilyen keresés, addig már a világ több országában érdekli az embereket, mi is történik a budapesti egyetemmel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.