Az egészen elképesztő Westbrook megdöntötte a tripla dupla csúcsot

sport
2017 április 10., 08:01
comments 67

Amilyen formában játszik idén az Oklahoma játékosa, Russell Westbrook, nem volt kétséges, hogy megdönti Oscar Robertson döbbenetes tripla duplás NBA-rekordját. Robertson még az 1961-62-es szezonban érte el az utolérhetetlennek tűnő 41 tripla duplát, Westbrook a Denver ellen tegnap este a szezonbeli negyvenkettediket szerezte. (Robertson 80 meccsen állította be az 55 évig élő rekordot, Westbrook is megcsinálta 80 alatt, és van még két meccs az alapszakaszból.) 

Ez volt a történelmi passz, amivel meglett a 42. tripa dupla.

link Forrás

Westbrook a Denver ellen 50 ponttal, 15 lepattanóval és 10 assziszttal zárt. Csapata utolsó 13 pontját ő szerezte, a legutolsót egy utolsó pillanatos hárompontossal, amivel meg is nyerték a meccset. 

link Forrás

A tegnapi meccs összefoglalója. 

link Forrás

(nso)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.