Kósa szerint nem a tanszabadságért tüntettek tegnap 80 ezren, hanem azért, hogy támogassák Soros menekültbizniszét

2017 április 10., hétfő 10:52
274

Elég nagy tüntetés volt vasárnap, elvileg a CEU-mellett, a tanszabadság védelmében és az Orbán-kormény ellen. 

De Kósa Lajos szerint egészen más van a háttérben. A Fidesz-frakcióvezetője a parlamentben napirend előtt fejtette meg, mi is történt valójában. Mivel szerinte a kormánynak esze ágában sincs bezártani semmilyen egyetemet, a tanszabadságot semmi nem fenyegeti, így aztán a tüntetők követelései is abszurdak.  

Tehát napnál világosabb, hogy másnak kellett lennie a valódi okának ennek a megmozdulásnak, habár lehet, hogy akik részt vettek benne, azoknak ez nem volt világos. Ezzel az erővel azért is lehetett volna tüntetni, hogy a felsőoktatási törvény ne változtassa az ég színét kékről pirosra. Merthogy nem fogja. 

De akkor miről szól a dolog? Napnál is világosabb, hogy arról szól a dolog, hogy a migrációs ügyben, ahol Soros Györgynek és szervezeteinek nagyon világos pozíciója van, ha a magyar kormány törekvései érvényesülnek, akkor ott a migrációs biznisznek lőttek. Ezért van a felháborodás Kósa Lajos szemfelnyitó értelmezésében.

A KNDP-s Vejkey István szintén napirend előtt Brüsszel-Soros-Strasbourg triumvirtátusról beszélt, akik keresni akarnak a migránsbizniszen. De még ennél is rosszabb a helyzet, mert a kozmopolita erők a nemzeti-keresztény értékekkel szemben indítanak támadást. A migránsok már meg sem próbálják eljátszani az asszimilációt, egyből teret foglalnak, párhuzamos társadalmakat építenek ki a Soros formáció támogatásával.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt