Kósa szerint nem a tanszabadságért tüntettek tegnap 80 ezren, hanem azért, hogy támogassák Soros menekültbizniszét

POLITIKA
2017 április 10., 10:52
comments 271

Elég nagy tüntetés volt vasárnap, elvileg a CEU-mellett, a tanszabadság védelmében és az Orbán-kormény ellen. 

De Kósa Lajos szerint egészen más van a háttérben. A Fidesz-frakcióvezetője a parlamentben napirend előtt fejtette meg, mi is történt valójában. Mivel szerinte a kormánynak esze ágában sincs bezártani semmilyen egyetemet, a tanszabadságot semmi nem fenyegeti, így aztán a tüntetők követelései is abszurdak.  

Tehát napnál világosabb, hogy másnak kellett lennie a valódi okának ennek a megmozdulásnak, habár lehet, hogy akik részt vettek benne, azoknak ez nem volt világos. Ezzel az erővel azért is lehetett volna tüntetni, hogy a felsőoktatási törvény ne változtassa az ég színét kékről pirosra. Merthogy nem fogja. 

De akkor miről szól a dolog? Napnál is világosabb, hogy arról szól a dolog, hogy a migrációs ügyben, ahol Soros Györgynek és szervezeteinek nagyon világos pozíciója van, ha a magyar kormány törekvései érvényesülnek, akkor ott a migrációs biznisznek lőttek. Ezért van a felháborodás Kósa Lajos szemfelnyitó értelmezésében.

A KNDP-s Vejkey István szintén napirend előtt Brüsszel-Soros-Strasbourg triumvirtátusról beszélt, akik keresni akarnak a migránsbizniszen. De még ennél is rosszabb a helyzet, mert a kozmopolita erők a nemzeti-keresztény értékekkel szemben indítanak támadást. A migránsok már meg sem próbálják eljátszani az asszimilációt, egyből teret foglalnak, párhuzamos társadalmakat építenek ki a Soros formáció támogatásával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.