Kitűzték az EU-zászlót a rádió épületére

POLITIKA
2017 április 11., 5:44
comments 91

Miután Áder János aláírta a CEU-törvényt, spontán tiltakozást kezdődött, előbb a Sándor-palotánál, majd keresztül a városon. A tüntetők végül több százan a rádió épületéhez mentek, ahol rendőrsorfal várta őket. 

Egy tüntető viszont felmászott az épületre, és kitűzte a tömegből kapott uniós zászlót, "Európa!"-skandálás mellett. Ekkor könnygázt is kapott. 

A tüntetők a himnuszt énekelték, miközben megpróbált lemászni, de mivel erre nem volt lehetőség, a rendőrök húzták be az épületbe. Később elengedték.

A tüntetés végén az emberek az Örömódát énekelték, és úgy váltak el egymástól: Szerdán tali!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt