Fél órával Áder aláírása után már meg is jelent a Magyar Közlöny a CEU-törvénnyel

POLITIKA
2017 április 11., 09:32
comments 50

Előre be volt készítve hétfő éjjel a Magyar Közlöny, és benne a CEU-t ellehetetlenítő törvény, ugyanis alig fél órával azután, hogy Áder aláírta a jogszabályt, az már meg is jelet a legfrissebb Közlönyben. Ez a törvény váltotta ki az elmúlt két vasárnap nagy tömegtüntetéseit Budapesten.

És miközben néhányan egy be nem jelentett demonstráció keretében a Sándor-palota előtt álltak, hogy tiltakozzanak Áder János aláírása ellen, és kiaválták, hogy

„Bajszos szar!”,

a törvény ,ás meg is jelent. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.