A Fidesz szerint már a Jobbik is Soros György oldalára állt

POLITIKA
2017 április 12., 15:09
comments 141

A Jobbik szerdán délután úgy döntött, csatlakozik az LMP kezdeményezéséhez, így pedig elegendő képviselői aláírás gyűlik össze ahhoz, hogy az Alkotmánybírósághoz küldjék a CEU-t ellehetetlenítő fideszes törvényt. A Fidesz nem váratott magára sokáig a reakcióval. Mi mást is mondtak volna, mint amit hetek óta mondanak:

aki nem azt gondolja, amit ők, az Soros György.

Így hát, a Jobbik is Soros György.

„A Jobbik a bevándorláspártiak oldalára állt - Reagálás a Jobbik nyilatkozatára

A Jobbik a hatalomért és a pénzért mindenre képes, a szavazóinak egykor nemzeti radikalizmust ígért, ma a baloldallal együtt a migránspárti Soros György érdekeit szolgálja. A Jobbik a bevándorláspártiak oldalára állt. Brüsszel és a migránspárti Soros-szervezetek hazánkat a bevándorláspolitikája miatt támadják, azt akarják, hogy engedjük be a migránsokat. A Jobbik ugyanúgy, ahogy a bevándorlásellenes alkotmánymódosítás elutasításakor, úgy most is a migránspárti erőket szolgálja”

- írja a közlemény.

A Fidesz tehát ott tart, hogy bevándorláspártinak bélyegzi azt a pártot, amelyiknek Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere az alelnöke, akinél kevésbé bevándorláspárti embert azért tényleg keveset lehet találni az országban.

(Címlapi kép: drMáriás)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.