Egy tüntető narancssárga folyadékkal dobta meg a Terror házát

politika
2017 április 13., 20:05
comments 424

A Gulyás Mártont és Varga Gergőt garázdaságért elítélő csütörtöki bírósági döntés után alakult ki egy pár száz fős spontán tüntetés, amely előbb az Oktogonra vonult, majd éjfél fele egy kisebb csoport levált és tovább ment a Schmidt Mária vezette Terror háza elé. 

Itt az egyik tüntető egy lufival dobta meg az épületet, amelyben valamilyen narancssárga folyadék volt. Nem világos, hogy festék-e vagy esetleg valamilyen egyéb folyadék, a sötétben ezt helyszíni tudósítóink nem tudták biztosan megmondani.

Fotó: Plankó Gergő / 444
photo_camera Fotó: Plankó Gergő / 444

A férfi ezután maga értesítette a közelben álló rendőröket, akik igazoltatták. A helyszínen elmondta, hogy azért csinálta mindezt, mert mivel a Terror háza nem egy műemléképület, kíváncsi, hogy az ő esetében milyen ítéletet fog hozni egy bíróság, őt is garázdaságért ítélik-e el. 

Fotó: Plankó Gergő / 444
photo_camera Fotó: Plankó Gergő / 444

Tudósítóink elmondása szerint az igazoltatás közben szimpátiadobálás indult, többen lufikkal kezdték el dobálni az épületet, de amennyire a sötétben ezt meg lehet állapítani, azokban csak víz volt, festék nélkül. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.