A Momentum 14 városban írta át a Brüsszel-ellenes kormánypropagandát arra, hogy: „Állítsuk meg Orbánt/Moszkvát”

politika
2017 április 14., 05:55
comments 91

A Momentum a hétfő hajnali plakátátragasztó akció után péntek hajnalban is lecsapott az „Állítsuk meg Brüsszelt!” kormányzati propagandaplakátokra, és 14 magyar városban átírták Brüsszel nevét Orbánra vagy Moszkvára.

A közleményükben azt írják: „A Momentum ezzel arra hívja fel a figyelmet: bár az orosz tankokat már elvitték, az oroszok visszakúsztak a gázvezetékeken, az álhírportálokon és a politikai eliten keresztül. A kormány úgy hazudja magát szabadságharcosnak, hogy közben évek óta hagyja, hogy Putyin egyre szorosabbra húzza a rabláncot Magyarországon.”

Balassagyarmat

Budapest

Debrecen

Gyöngyös

Győr

Miskolc

Szolnok

Szombathely

Zalaegerszeg

Ezenkívül Egerben, Kecskeméten, Komáromban, Pécsen és Szegeden ragasztottak át annyi plakátot, amennyit csak bírtak.

A párt emellett nemrég bejegyezte a fidesz.ru domaint, elkezdett plakátokra gyűjteni, és tüntetést szervez május 1-re (az EU-csatlakozás évfordulójára). Itt meséltek arról, mik a terveik, és miről indítanának országos népszavazást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.