A pálya mögötti lakásban olyan hangosan dugtak, hogy megzavarták a teniszmeccset

SZEX
2017 április 19., 12:42
comments 197

A floridai Sarasotában Frances Tiafoe és Mitchell Krueger csapott össze a másodvonalbeli ATP Challenger Tour tenisztornán. Egy ponton viszont csúszott az egyik szerva, amikor a pályán állók és a nézők is arra lettek figyelmesek, hogy valahonnan

egy oltári nagy dugás hangjai szűrődnek be.

link Forrás

A kommentátor azt tippelte, hogy mobilról jön a hang, és valaki pornót néz, de kiderült, hogy a pálya mögötti lakások egyikében folyhat az ordas nagy kefélés. Az egyik 19 éves játékos meg is jegyezte, hogy „ennyire azért nem lehet jó”. (Slate)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.