Elsüllyedt egy orosz hajó a Krím-félszigetnél

külföld
2017 április 19., 06:28
comments 21

12 emberrel a fedélzetén elsüllyedt egy orosz szállítóhajó a Fekete-tengeren, a Krím félszigettől 27 km-re. A Geroji Arszenála nevű szállítóhajó kapitánya közép-európai idő szerint hajnali 2 óra 54 perckor adott le vészjelzést. A baleset helyszíne Jakovenkovo település közelében, Kercs térségében van.

A mentőalakulatok egy embert kimentettek a vízből. A férfi erősen kihűlt, de nincs életveszélyben. 4 embert látnak a vízben, mert mentőmellényt viselnek, de egyelőre nem tudtak a közelükbe jutni. A műveletet az erős, óránkénti 72 km-es szél akadályozza. A személyzet többi tagjának sorsáról egyelőre nem tudnak semmit. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.