Hát ez kész: még Mészáros Lőrinc cége sem elégedett a magyar gazdasággal

képzavar
2017 április 19., 07:51
comments 138

A felcsúti polgármester cége, a Népszabadság kicsinálása mögött álló Opimus Group Nyrt. 2016-ról szóló éves jelentésében a hivatalos orbánista narratívával szembemenve csúnyán lehúzta a „gazdálkodási környezetet” – írta meg a hvg.hu.

A tavaszi közgyűlésére készülődő cég a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétette a napirendre kerülő előterjesztéseket, köztük a nem auditált éves jelentését a tavalyi évről, és a részletes beszámoló egyik pontjaként elemezték a gazdasági környezetet:

eszerint aggasztó a GDP, gyengélkedik az ipar, és lassul a növekedés, mert nem tudjuk jól felhasználni az EU-s forrásokat.

Mészáros Lőrinc akkori polgármester Felcsúton 2016-ban
photo_camera Fotó: Botos Tamás

Egyébként a japán filmek radioaktív óriásszörnyeihez hasonló sebességgel növekvő Mészáros-birodalom fejéhez (ugyanakkor nem agyához!) hasonlóan Orbán Viktor sem nevezné jónak a gazdaság helyzetét. Pedig hogy lehetne gyenge az a gazdaság, amiben egy felcsúti gázszerelő néhány év alatt napi 20 óra munkával az ország egyik leggazdagabb emberévé válhat? Na, ugye. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.