Serena Williams várandós, ősszel szülhet

sport
2017 április 20., 06:50
comments 73
Serena Williams élete 23. Grand Slam-győzelme után az ausztráliai Melbourne-ben 2017. január 28-án.
photo_camera Serena Williams élete 23. Grand Slam-győzelme után az ausztráliai Melbourne-ben. AFP PHOTO / PAUL CROCK

Megerősítette Serena Williams terhességének hírét egyik képviselője. Maga a teniszező a Snapchaten publikált magáról egy tükörszelfit, ami alá csak annyit írt: 20 hét.

A 35 éves teniszező 12 hete, vagyis már terhesen nyerte meg karrierje 23. Grand Slam tornáját, amivel újra világelső lett. Jelenleg második a világranglistán, de a jövő héttől újra vezetni fogja azt. A terhesség miatt ideiglenesen szüneteltetni fogja sportkarrierjét, de tervei szerint a szülés után 12 hónapon belül visszatérne. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.