Két szalag is elszakadt Ibrahimovic térdében, és ez a karrierje végét jelentheti

futball
2017 április 21., 21:27

Csütörtök este Zlatan Ibrahimovic kezdőként lépett pályára az Anderlecht elleni EL-negyeddöntőn, és ugyan a Manchester United hosszabbításban továbbjutott, de Ibrahimovics a 35 éves svéd sztár a játékidő utolsó percében súlyos sérülést szenvedett.

link Forrás

José Mourinho menedzser, aki egy szélsőhátvédet, Marcus Rojót is elveszített a meccsen sérülés miatt, a meccs után azt mondta: „Optimistának kéne lennem, de nem vagyok az. Rossz előérzetem van.” Úgy tűnik, beigazolódott a félelme.

Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio, aki a bizalmasa Ibrahimovic menedzserének, Mino Raiolának, úgy tudja, a csatár jobb térdében az elülső keresztszalag és az egyik oldalszalag is elszakadt, így a játékosra 8-9 hónap kényszerpihenő vár, bár a klub még nem közölte hivatalosan a diagnózist – írja a Nemzeti Sport a Sky Sportsra hivatkozva, de az ESPN-n is két szalagsérülést említ.

Ha tényleg ilyen komoly Ibrahimovic sérülése, az a karriere végét jelentheti. A csatárnak év végéig van érvényes szerződése a Manchester Uniteddel, és pont a meccs előtt beszélt arról a sajtónak, nem tudja még mennyi ideje van hátra a legmagasabb szinten, mert a csapatban remek fiatal támadókkal kell megküzdenie a posztjáért.

Zlatan Ibrahimovic a 2016. december 31-i meccsen (Fotó: Oli Scarff / AFP)
photo_camera Zlatan Ibrahimovic a 2016. december 31-i meccsen (Fotó: Oli Scarff / AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.