Így leselkedik egy lesifotós az Index székháza előtt - FOTÓNOVELLA!

2017 május 3., szerda 12:06
326
Fotó: Ismeretlen

Szerdán reggel a Fidesz ifjúsági szervezetének aktivistái egy olyan háromkerekű teherrobogót parkoltak le az Index óbudai szerkesztősége elé, amire egy simicskázós plakát volt rögzítve, rajta az ismert Fidesz-alapító oligarcha arcával, az index.hu felirattal és az e kettő házasságából született szóvicckorccsal a SIMINDEX-szel. 

A furfangos kormányfiatalok azonban még egy cselt is bevetettek. A terep gondos tanulmányozása után egy olyan bejárat elé parkolták le a járművüket, aminek a közvetlen közelében található a Flórián téri aluljáró egyik lépcsője. Hogy ennek mi a elentősége? Itt bújt el egy paparazzi, láthatólag arra várva, hogy valaki kijöjjön az épületből és mondjuk nekiessen a csalinak. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki küldte oda a szakembert: maga a Fidelitas, vagy a kormányzati médiahadsereg valamelyik online vagy nyomtatott újságja, esetleg a közmédia.

Emberünk leselkedő feje a zöld kuka alatt látható:

Fotó: Ismeretlen

Az Ismeretlen Ellenfotós ezután közelebb merészkedett:

Fotó: Ismeretlen

Majd még közelebbről is lekapta a paparazzit:

Fotó: ISMERETLEN

De nem mivel jött ki senki rombolni, emberünk várt, várt, aztán hazament. 

Így telnek a hétköznapok a Harmadik vagy Gyengeelméjű Médiaháborúban.

Update: 

Csak még egy illusztráció ahhoz, mennyire furcsa ez a mostani médiaháború. A Fidelitas által ezen a plakáton is használt Simicska Lajos-arckép eredetije egy olyan, 2014. szeptemberi nyilvános eseményen készült, ahol az Orbánnal akkor már összevesző, de még a hirhedt gecinap előtt álló Simicska szándékosan kiállt a sajtó elé egy erődemonstrációra, a vele szövetséges erősemberekkel együtt. Akik között ott volt Ágh Péter, a Fidelitas akkori elnöke. 

Vonatkozó cikkünk itt olvasható:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt