Botrány: öregebb vagyok, mint Super Mario!!!

2017 május 8., hétfő 17:11
55

Mióta az eszemet tudom, velem volt Super Mario jóban, rosszban: éjszakákon át játszottam vele, és elsírtam neki minden bánatom, amikor újabb életet vesztettem. Generációk nőttek fel, amióta a Super Mario testvérek 1985-ben megszülettek a Nintendónak hála. Egyfajta virtuális apafiguraként lehetett rá tekinteni, aki erkölcsi iránytűként és ügyességi példaképként segített eligazodni a szörnyekkel teli, veszélyes világban.

Ezt az illúziót most teljesen lerombolták, méghozzá maga a Nintendo.

Ugyanis a hivatalos Nintendo-kánon szerint Super Mario a játékban csak 26 éves! Huszonhat. 26!!!

Erre utaló információ szerepel például a Super Smash Bros. című játékban a kupán, de ennél konkrétabb, aggasztóbb bizonyíték is van: egy tavalyi Independent-cikk szerint maga Mijamoto Sigeru (Mario teremtője) 2005-ben egy japán interjúban azt mondta Mario karakteréről: „Azon kívül, hogy kb. 24-25 éves, nem definiáltunk semmit.”

Tehát Mario teremtője szerint, akinél jobban senki sem tudhatja:

Super Mario csak 24-25 éves!

Miféle ördögi tréfa ez? Micsoda karaktergyilkosság!

Ahogy a Mashable is felidézi, a Super Mario Bros. Super Show! című sorozatban egy 56 éves férfi alakította, és a nagyot bukó, 1993-es filmben is az 51 éves Bob Hoskins játszotta. Én még nem vagyok 28 éves, de ezek szerint öregebb vagyok Marionál!

A világ vicce: én (27) öregebb vagyok, mint Super Mario (24-25)

Engem nem érdekel, mit mond a Nintendo! Super Mario egy alacsony, bajszos, aputestű, késő középkorú olasz-amerikai vízvezeték-szerelő. Lehet, hogy ez nem „hivatalos”, de ennek így kell lennie. Pont. (Mashable)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt