Mészáros Lőrinc gyerekei is örökölték apuka világraszóló üzleti érzékét

siker
2017 május 08., 15:04

A levegővételenként több mint 15 ezer forintot kereső felcsúti polgármester gyerekei (Ágnes, Beatrix és ifj. Lőrinc) a Mészáros és Mészáros Kft. korábbi magasépítési üzletágából kiválva 2015 júniusában alapította meg a Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt.-t.

Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Beatrix, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. ügyvezető igazgatója, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester (b-j) felavatja a kft. bányavölgyi mangalicatelepét a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Beatrix, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. ügyvezető igazgatója, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester (b-j) felavatja a kft. bányavölgyi mangalicatelepét a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A cég 2015-ben (fél év alatt) 1,18 milliárd, majd 2016-ban 3,23 milliárd forint nettó árbevételt ért el. A friss cégbeszámolóból kiderül, hogy az előző évi 65 millió forint után, tavaly már 319 millió forint adózott eredményt értek el – írja a Napi.hu.

A cég a Kerepesi úti Nemzeti Lovardát újíthatta fel a budai várfejlesztésben (7 milliárd forintért részt vevő) West Hungária Bau Kft.-vel (WHB) közösen, 2,8 milliárdért. De ugyanezt a két céget választotta ki a Nemzeti Sportközpontok Dunakeszin egy 24 tantermes általános iskola építésére nettó 2,94 milliárdért, illetve Izsákon nettó 2,95 milliárdért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.