Mészáros Lőrinc gyerekei is örökölték apuka világraszóló üzleti érzékét

siker
2017 május 8., 15:04
comments 167

A levegővételenként több mint 15 ezer forintot kereső felcsúti polgármester gyerekei (Ágnes, Beatrix és ifj. Lőrinc) a Mészáros és Mészáros Kft. korábbi magasépítési üzletágából kiválva 2015 júniusában alapította meg a Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt.-t.

photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök, Mészáros Beatrix, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. ügyvezető igazgatója, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester (b-j) felavatja a kft. bányavölgyi mangalicatelepét a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A cég 2015-ben (fél év alatt) 1,18 milliárd, majd 2016-ban 3,23 milliárd forint nettó árbevételt ért el. A friss cégbeszámolóból kiderül, hogy az előző évi 65 millió forint után, tavaly már 319 millió forint adózott eredményt értek el – írja a Napi.hu.

A cég a Kerepesi úti Nemzeti Lovardát újíthatta fel a budai várfejlesztésben (7 milliárd forintért részt vevő) West Hungária Bau Kft.-vel (WHB) közösen, 2,8 milliárdért. De ugyanezt a két céget választotta ki a Nemzeti Sportközpontok Dunakeszin egy 24 tantermes általános iskola építésére nettó 2,94 milliárdért, illetve Izsákon nettó 2,95 milliárdért.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt