Soltész Miklós szerint az LMBTQ rövidítés „agyament őrültség”

2017 május 8., hétfő 18:06
455

Az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár az anyák napja alkalmából szólalt fel a Parlamentben.

Az ünnepi beszédében arról beszélt, hogy sajnos vannak olyan szervezetek, amik máshogy képzelik el a nők szerepét, mint a kormány, pedig „az abortuszpártiak is abortusztúlélők”, és a genderelmélet terjesztői is férfi és nő kapcsolatából születtek.

CEU-zott is egy jót, mondván, az egyetemen olyan „érdekes diplomamunkákra” lelhet az ember, mint például a budapesti szado-mazo közösségről szóló tanulmány vagy amelyiknek a címe: „Fiatal feminista férfiak tapasztalatai Izlandon.” De azt is mondta, hogy:

„LMBTQ... folytathatnánk: XYZ. Ki tudja, milyen rövidítések és szavak mögött mi van? Az nem is érdekes. Agyament őrültség.”

Az RTL Híradónak Dombos Tamás, a Háttér Társaság ügyvivője elmondta, hogy az LMBTQ rövidítés kb. félmillió, nem heteroszexuális magyar embert tömörít, és „a mai magyar kormányzat egyértelműen homofóbabb és transzfóbabb, mint a magyar társadalom, nemrégiben jelent meg egy kutatás, ami azt találta, hogy 60 százaléka a magyar társadalomnak az egyenlő jogok pártján áll”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt