Pintér Sándor szerint sem büntethetnek kizárólag térfigyelő kamerák felvételei alapján a kerületek

Tbg
közlekedés
2017 május 11., 18:09
comments 46

Nem büntethetik kizárólag térfigyelő kamerák felvételei alapján az autósokat a közterület-felügyelők, ezt közölte a belügyminiszter a kerületesekkel, tudta meg az RTL Híradó. 

Büntetni csak akkor lehet, ha a felügyelők csak akkor büntethetnek, ha a helyszínen intézkednek. Ha a kamera veszi fel a szabálytalankodót, akkor a képet a rendőrségre kell továbbítani. A rendőrök viszont nem büntetnek automatikusan, szól az RTL Klub anyaga.

Mint a híadóból kiderül, ettől függetlenül nem egységes a fővárosi kerületek álláspontja az ügyben, továbbra is vannak olyanok, amik büntetni fognak (VII., IX.), de van, amelyik felhagyott (III., XIII.) ezzel az igencsak jövedelmező megoldásssal. (RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.